Om mig

Jag som driver Cecilias Gröna Hälsa heter Cecilia Lind och jag bor i ett litet gult trähus strax utanför Norrköping. Efter en hektisk karriär inom EU i Frankrike har jag nu landat i Östergötland, inte långt ifrån platsen där min mamma växte upp. (Den skånska dialekten kommer sig av min egen uppväxt i Helsingborg.) Till vardags arbetar jag på Transportstyrelsen, där samhällsarbetaren och myndighetspersonen i mig får fritt utlopp. Mitt företag Cecilias Gröna Hälsa är förverkligandet av olika drömmar och insikter som jag burit med mig länge. Plötsligt föll alla pusselbitar på plats och det blev självklart att starta företaget. En bidragande orsak var en livskris som för ett par år sedan gjorde att jag på allvar började sätta mig in i hur man på olika sätt själv kan påverka sin hälsa och sitt mående. Mitt sökande efter kunskap om hur jag kan leva mer hälsosamt ledde mig till en utbildning om lymfsystemets betydelse i kroppen. Jag är idag licensierad lymfolog och instruktör i lymfatisk yoga. Men friskvård och hälsa är ju ämnen som man nog aldrig kan bli fullärd i. Jag kommer därför att fortsätta bygga kunskap för att på bästa sätt hjälpa mig själv och andra till ett liv med fokus på välmående och energi.

Mitt företag är nystartat och jag ser fram emot att utveckla det med fler delar inom hälsa och friskvård. Drömmen är en gård på landet där jag kan erbjuda yoga, lymfmassage, hälsorådgivning, stresshantering och trädgårdsterapi.

Om företaget

Cecilias Gröna Hälsa AB startades hösten 2020. Företagets vision är att hjälpa andra att hitta sina pusselbitar för en bättre hälsa. Alla produkter som företaget använder eller säljer ska så långt möjligt vara ekologiska.

Innehar F-skattsedel samt patient- & ansvarsförsäkring.

 

 

BOKA TID HÄR